Modele de pavele symmetrica

Spatiile generoase precum parcurile, gradinile spatioase sau aleile pietonale au nevoie de amenajari pe masura: Pline de Bun-rafale si expresivitate Artistica, Dar Si functionale si rezistente in timp. Gama de Dale SYMMETRICA inglobeaza produse de forme si Culori diferite, ideale pentru decorarea spatiilor exterioare in care frumosul se imbina cu utilul si functionalul. De la spatiile DIN jurul casei, precum aleile de acces in curte sau Garaj, pana la spatiile de interes public precum trotuarele sau parcarile, Gama de pavaj clasic de la SYMMETRICA se dovedeste de NADEJDE pentru orice situatie. Cu forme si Culori care sa va provoace spiritul Creativ si cu durabilitatea probata SYMMETRICA, Gama de pavaj clasic este ideala pentru amenajarile uzuale. Aleiile DIN Gradina, spatiile de Joaca sau parcurile sunt doar cateva dintre zoneLe ce pot fi dédélimiter cu bordurile SYMMETRICA. Cu un design simplu, usor de integrat in ambientul Exterior si o Gama variata de forme si Culori, bordurile SYMMETRICA sunt disponibile in doua jeu, borduri Stradale si borduri rezidentiale. Borduri Stradale-ideale pentru délimiter trotuarelor, a spatiilor de Joaca sau a partII carosabile, bordurile Stradale SYMMETRICA sunt produse rezistente, cu o durata Mare de viata. Disponibile in forme diferite, acestea se pot Integra usor cu restul pavajului DIN spatiile exterioare. JOC, culoare si Bun rafale cu pavajul Travia Mix couleur, o imbinare Perfecta intre forme jucause si amestecul de culoare Special creat de SYMMETRICA pentru un aspect naturel. Travia Mix couleur este idéal pentru pavarea curtilor sau spatiilor DIN jurul casei, asigurand un aspect autentic ambientului extérieur. Borduri rezidentiale-ideale pentru délimitation aleilor de acces in curte, aleilor DIN Gradina sau a spatiului pentru gratar, bordurile rezidentiale SYMMETRICA sunt disponibile intr-o Gama variata de Culori, pentru a se potrivi ambientului dumneavoastra Extérieur. Un ambiant de vis in care sa va Simtiti bine alaturi de plafalti, un spatiu in care imaginatia sa poata fi intrecuta doar de trainicie. Un mix de culoare, forme si texturi, Care pare sa fi existat dintotdeauna si care va surprinde totodata prin inovatie.

Toate acestea sunt disponibile in Gama SYMMETRICA Select-Gama produselor UNICAT, spécial Create pentru cele mai de durata amenajari exterioare. Usor de Montat si de integrat in orice Ambient extérieur, pavajul Practico este Ideal pentru zoneLe cu trafic intens sau mediu pietonal. Varietatea culorilor si posibilitatea de a-l combinaison cu Alte produse SYMMETRICA II asigura versatilitatea si va confera siguranta ca nu veti ramane niciodata fara idei Creative de montaj. Viata indelungata, garantata de SYMMETRICA este Inca un argument in plus pentru utilizarea pavajului Practico. Pentru DRUMURI trainice, de strabatut la picior in lung si in lat sau pentru parcuri de petrecut timp nepretuit cu CEI MICI, Cammino este produsul Care se integreaza bine dans orice ambient. Forma Clasica, dreptunghiulara, grosimi Variate, in functie de intensitatea traficului si posibilitatea de a-l combinaison cu Alte produse SYMMETRICA pentru un plus de originalitate, FAC DIN Cammino un pavaj ce nu trebuie sa lipseasca DIN ambientele moderne inconjuratoare. Rafinamentul, ordinea si eleganta caracterizeaza cel mai bine un spatiu extérieur decorat cu produse amplio. Dale de forma patrata, rezistente in timp si disponibile intr-o Gama variata de Culori, amplio sunt produsele ideale pentru amenjarea aleilor DIN parc, a pietelor sau a zonelor pietonale. Forma patrata permite asocierea cu o multitudine de Alte produse SYMMETRICA pentru a Crea un design UNIC si fermecator. Pavajul républicaine SYMMETRICA, dreptunghi, GRI, 200 x 100 x 40 mm este un bloc de Beton pentru pavari exterioare.

Cu forme la fel de usoare si délicate ca ALE unui Val in larg, Moria este produsul Care creeaza un ambient placut si stilat. Rigoarea pavajului clasic este inlocuita de subtilitatea formelor curbe répétitif, Care par sa curga Alene PE o suprafata Mereu en miscare.